Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΠΗΛΟΥ, ΖΕΙ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Γράφει ο Δημήτρης Πράσσος
Θα χρησιμοποιήσω τη φράση του φίλου μου, ισραηλινού σκηνοθέτη Ouri Sasson, που χωρίς να καταλαβαίνει γρυ ελληνικά, κατέγραψε όλη τη συνέντευξη με τον Αντρέα Μάκαρη. “He is a f@@@ing master!!”, είπε αφού ολοκληρώθηκε το γύρισμα. Με τα μάτια ορθάνοιχτα από την έκπληξη.
  Μέχρι να μπω στο αυτοκίνητο, σχεδόν τραύλιζε από θαυμασμό, για τον Μάκαρη. Περιορίζομαι σε αυτό. Αντρέας Μάκαρης. Μια μορφή με βιβλικά χαρακτηριστικά. Πραγματικός δεξιοτέχνης.
  Ένας μάστορας και καλλιτέχνης. Συνεχιστής μιας μακράς οικογενειακής παράδοσης. Μα πάνω από όλα, εκπληκτικός γνώστης της ιστορίας της τέχνης που υπηρετεί και κοσμεί το νησί, με την παρουσία του, εδώ και πολλά χρόνια.
πηγή:santonews
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε