Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Το ταξίδι μας στη Σχοινούσα πήρε πλεόν την τελική του μορφή! Όλες οι όμορφες αναμνήσεις μας συγκεντρωμένες σε ένα video!


Η 5η Γιορτή Φάβας πραγματοποιήθηκε τη 1 και 2 Ιουλίου 2016 στο κυκλαδίτικο νησί της Σχοινούσας. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στην κεντρική πλατεία με τις τοπικές κυρίες να μαγειρεύουν «το φάβα» και τα εστιατόρια του νησιού να μοιράζουν γευστικά κεράσματα.

Τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ, παρακολουθήσαμε το παραδοσιακό αλώνισμα της φάβας στον περίβολο του πολιτιστικού κέντρου. Επίσης, έκθεση παραδοσιακών εργαλείων ήταν σε κοινή θέα για τους επισκέπτες του νησιού.

Η διήμερη γιορτή έκλεισε με ένα αυθεντικό νησιώτικο γλέντι με τους παραδοσιακούς ρυθμούς του Μιχάλη Γαμπιεράκη, άφθονη φάβα, ψαράκι, κρασί και ρακί για όλους!

πηγή:instagram.com
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε