Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Στο Top-10 των ομορφότερων πόλεων του κόσμου, η Σαντορίνη, σύμφωνα με τους αναγνώστες της USA Today

Ελάχιστες είναι πλέον οι ειδήσεις που έρχονται από τα ξένα ΜΜΕ και έχουν θετικό πρόσημο για την Ελλάδα. Σχεδόν με το σταγονόμετρο πέφτουν, άρα και αυτές οι λίγες είναι ευπρόσδεκτες.
Σύμφωνα με τους αναγνώστες της γνωστής αμερικανικής εφημερίδας USA Today και του 10Best.com, η Σαντορίνη ανάμεσα στις 10 πιο όμορφες πόλεις του κόσμου για το 2013. Μάλιστα καταλαμβάνει την όγδοη θέση.
Στην πρώτη βρίσκεται Η Ρίγα της Λετονίας και στη δεύτερη το Μπέργκεν της Νορβηγίας. Την τριάδα κλείνει το Ίνσμπουρκ της Αυστρίας.
Αναλυτικά οι 10 ωραιότερες πόλεις της Ευρώπης, σύμφωνα με τους αναγνώστες της USA Today.
1. Ρίγα, Λετονία
2. Μπέργκεν, Νορβηγία
3. Ίνσμπρουκ, Αυστρία
4. Ντουμπρόβνικ, Κροατία
5. Τσέστερ, Αγγλία
6. Πράγα, Τσεχία
7. Βουδαπέστη, Ουγγαρία
8. Σαντορίνη, Ελλάδα
9. Βενετία, Ιταλία
10. Μπριζ, Βέλγιο


Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε