Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Ο πολιτισμένος Πάνος που αναβιώνει την κλασσική αρχαιότητα και ο “πράσινος” Αλαφούζος που θέλει την Όλγα ως… γεννήτρια!

20130815-230434.jpg Αποκαλύπτει η Τρολυμπία
Λίγοι κατάλαβαν το βαθύτερο νόημα της διακοπής ρεύματος της Σαντορίνης. Ένας αρχαίος τόπος με πολιτισμό χαμένο στα βάθη των χιλιετιών, έπρεπε να υποδεχθεί τον Πάνο του πολιτισμού για να αναβιώσει το μακραίωνο κάλλος που βέβαια δεν βασίστηκε στην ύπαρξη του ηλεκτρισμού. Αυτή είναι η απλή αλήθεια που δεν μπορούν να κατανοήσουν οι φιλελέδες αστοί. 5 χιλιάδες χρόνια η Σαντορίνη μεγαλούργησε χωρίς ηλεκτρισμό. Οι συγκρίσεις είναι συντριπτικές: 50 αιώνες χωρίς ηλεκτρισμό, μόλις μισός με πλήρη
ηλεκτροδότηση.
Μόνο μία βαθιά πολιτισμική, αντιαστική και “κόκκινη” ψυχή σαν αυτή του Πάνου θα μπορούσε να αναβιώσει το μεγαλείο της Θήρας ώστε να το απολαύσει παρέα με μία κατάξανθη λάμψη, βγαλμένη θαρρείς από την Υπερβορεία. Εκεί που ο βραχύσωμος μελαχρινός πολεμιστής των Αθηνών στροβιλίζεται με την βασίλισσα των Νιμπελούγκεν στο λίκνο της χαμένης Θούλης και της λαβωμένης Σαντορίνης πλέκοντας την Άρεια Ινδοευρωπαϊκή φυλή. Υπό το πυρ της λυχνίας που κατ’ αντιστροφή της αρχαίας ρησης, εν προκειμένω θα ήθελε να σβήσει το θύλη του συμπλέγματος.
Αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα για τον “πράσινο” του Φαλήρου, όχι εκ της ιδιότητος του ως αθλητικός παράγοντας αλλά ως διαφημιστής της “πράσινης ανάπτυξης” του μέγα στοχαστή. Οι εμπλεκόμενοι στην “πράσινη ανάπτυξη” έχουν μία μυστηριακή σχέση με την ΔΕΗ που θυμίζει ειδωλολατρεία. Η ΔΕΗ ως άλλη Αμάλθεια φροντίζει τους ακόλουθους του Παπανδρεϊκού οράματος και αυτοί με την σειρά τους την λατρεύουν ως άλλη Λιλίθ.
Η ΔΕΗ δεν φταίει ποτέ και για τίποτα. Φταίνε οι καταναλωτές, οι Ηλιακές καταιγίδες, τα μαγνητικά πεδία, ποτέ όμως η επιχείρηση.
Έτσι εξηγείται και η επίθεση του Φαλήρου δια της “Καθημερινής” στην υπουργό τουρισμού, όπου φωτογραφίζεται ως “υπεύθυνη” για το μπλακάουτ του νησιού.
Προφανώς η κυρία Κεφαλογιάννη, έπρεπε να παίξει τον ρόλο της γεννήτριας, αφού οι χρυσοπληρωμένες από τον Ελληνικό λαό ανεμογεννήτριες, μπορεί να παράγουν πλούτο για τους “πιστούς” του παπανδρεϊκού οράματος, σιγά όμως μην παράγουν και ρεύμα. Θα χαλούσε η ατμόσφαιρα στο αρχέγονο σφιχταγκάλιασμα του υπουργού.


πηγή:olympia
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε