Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ -ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ, ΤΟ ΝΕΦΡΟ, Η ΚΑΡΔΙΑ.....

Μετατρέπουν την Ελλάδα σε αποθήκη διαθέσιμων ανθρωπίνων ανταλλακτικών. "ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΝ"
Το καλοκαίρι του 2011, το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Γ.Α.Π. και των συν αυτώ, αποφάσισε να γίνουν όλοι οι ”θανόντες” δότες οργάνων και οι γιατροί να υπογράφουν αμέσως πιστοποιητικό θανάτου σε περίπτωση εγκεφαλικής νέκρωσης, έτσι ώστε να προχωρήσει τάχιστα η διαδικασία λήψεως οργάνων αν δεν υπάρχει αντίθετη σχετική αίτηση του ασθενή, με γνήσιο της υπογραφής!!!.



Νόμος 3984/ΦΕΚ 150/Α/27.06.2011


Τότε λοιπόν, αντέδρασε το Δ.Σ. του Ε.Ο.Μ. και το απέλυσαν!!!! Ολα έγιναν με τα κανάλια και τα ΜΜΕ να το "αποκρύπτουν" . Το μόνο που μάθαμε ήταν η καταγγελία ΣΑΛΕΜΗ στη Χάγη!

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε και η παρακάτω φόρμα διαμαρτυρίας:



Υπογράψτε για να φτάσει η καταγγελία στην δικαιοσύνη.



 


Το επιστημονικό portal Medical Transcription δημιούργησε ένα κομψόγράφημα που σας παρουσιάζουμε. Ορισμένα ανθρώπινα μέρη-μέλη είναι σοκαριστικά φθηνά! Για παράδειγμα, ένας νέος ώμος κοστίζει όσο και ένα νέο iPad; Μόλις 500 δολάρια. Εάν είχατε την περιέργεια να μάθετε πόσο στοιχίζουν τα οργανα του σώματος σας στην «μαύρη» αγορά,τώρα υπάρχει ο αντίστοιχος τιμοκατάλογος!








Βέβαια,υπάρχουν και αλλα όργανα που είναι απαγορευτικά ακριβά,όπως ένα νεφρό.Η τιμή του στην Αμερική είναι 262.000 δολάρια (σε άλλες χώρες μπορείτε να το βρείτε και φθηνότερα)! Ζεύγος μάτια: $ 1.525
Κρανίο: $ 607
Κρανίο με δόντια: $ 1.200
Ώμος: $ 500
Χέρι και Αντιβράχιο: $ 385
Μισό λίτρο αίματος: $ 337
Σπλήνα: $ 508
Στομάχι: $ 508
Λεπτό Έντερο: $ 2.519
Νεφρά: $ 262.000
Χοληδόχος κύστη: $ 1.219
Δέρμα: $ 10 ανά τετραγωνική ίντσα
Στεφανιαία: $ 1.525
Καρδιά: $ 119.000
Ήπαρ: $ 157.000



Είπατε τίποτε;;;;;





ΠΗΓΕΣ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ











Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε