Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΟΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗΣ!

ΕΝΩ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ 27ΧΡΟΝΟΥ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΥΒΡΙΣΤΗ!
Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή; Λείπουν ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ;;; Όχι φυσικά!
Αναμενόμενη λοιπόν η εμετική υποστήριξη δύο κομμάτων της ανθελληνικής και αντίχριστης "αριστεράς" στο ακατάσχετο υβρεολόγιο εναντίον του Γέροντος Παϊσίου και της Ορθοδοξίας γενικότερα!
Ο δε γραφικός Παπαδημούλης, ζητάει να καταθέσει ως...μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του 27χρονου ψευτόμαγκα υβριστή!!!
Τι θα...υπερασπίσεις "φωστήρα" Παπαδημούλη; ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;
Όσο για την γελοία ανακοίνωση του Κουβέλη που ζητάει "την κατάργηση των αναχρονιστικών νόμων περί βλασφημίας", επικαλούμενη μάλιστα την...αρχαία Ελλάδα, τους υπενθυμίζουμε επιγραμματικά:
- Στην αρχαία Σπάρτη όσοι βλαστημούσαν τα Θεία ρίχνονταν απευθείας στον Καιάδα.
- Στην "δημοκρατική" αρχαία Αθήνα όσοι καθύβριζαν ιερά και όσια φυλακίζονταν, στερούντο πολιτικών δικαιωμάτων και συχνά θανατώνονταν!
ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΟΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ ΤΙΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΤΟΥ!
Επίσης, ζητάμε συγνώμη που επαναλαμβανόμαστε, αλλά μπορούν να μας πουν οι "σύντροφοι" που μιλούν για "ακροδεξιά θεοκρατία" τη γνώμη τους για την παρακάτω φωτογραφία;
"Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ! ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΡΧΕΤΑΙ!" - ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΙ ΚΤΗΝΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ! ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ "ΘΙΓΜΕΝΩΝ" ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝΤην ξαναβάζουμε, σε περίπτωση που δεν την είδαν, καθώς είναι γνωστό πως ο αντιχριστιανισμός και ψευτοπροοδευτισμός...τυφλώνουν!
πηγή:hellas-orthodoxy
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε