Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Η «Κιβωτός του Κόσμου» στην Σαντορίνη μας!














Ιδιαίτερη χαρά μας γέμισε η παρουσία των παιδιών στο Καμάρι της Σαντορίνης στον αϊ Νικόλα , όπου βρέθηκε η κιβωτός του κόσμου .Τα παιδιά φιλοξενηθήκαν από το μοναστήρι του Προφήτη Ηλία (αυτήν την ήρεμη δύναμη στον τόπο μας )σε κατασκήνωση στο μοναστήρι της Ανάφης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τοπικό διαμέρισμα Καμαρίου, τους εκπροσώπους του δήμου και πολλές εθελόντριες Κυρίες που φροντίζουν για την φιλοξενία αυτών των ψυχών..

Πραγματικά εν μέσω "μνημονίων" και "αγανακτισμένων" φαίνεται πως υπάρχει και άλλος δρόμος της προσφοράς της ελπίδας της αγάπης

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!


οι Συντελεστές του Σαντορινιού


Υ.Σ.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αποστολέα του πολύτιμου σημερινού υλικού




Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε