Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ

Γράφει ο Theoprόvlitos

Φαίνεται ότι ο δημοσιογραφος Γιάννης Χατζηγεωργίου έχει μια εμμονή με την σεξουαλική ζωή των άλλων κυρίως δε με την ομοφυλοφιλία, αφού στο blog του αρέσκεται στην συγγραφή ομοφυλοφιλικών πορνογραφημάτων. Ο Χατζηγεωργίου αρθρογραφεί και για το περιοδικό των αερογραμμών της Aegean του ομίλου Βασιλάκη (απλή συνωνυμία με τον λιβελλογράφο Μανώλη Βασιλάκη, του φιλικού περιβάλλοντος του Στεφανου Μάνου και της κας Ντόρας Μπακογιάννη και εκδότη του Athens Review of Books). Στο τελευταίο παντως αρθρογραφούν και άλλοι gay ακτιβιστες όπως ο Λύο Καλοβυρνάς συνεργάτης (όπως και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος) του gay περιοδικού Screw που στηριζει τις παρελάσεις Gay Pride. O Καλοβυρνάς συμμετέχει και με ανάλογη αρθρογραφία και στο The Books Journal του Ηλία Κανέλλη, διευθυντή σύνταξης του περιοδικου Ταχυδρόμος, παλιού συνεργατη του Βασιλάκη.


Ο Χατζηγεωργίου αρθρογραφεί επίσης και στα περιοδικά της ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστόπουλου, με την οποία επίσης συνεργάστηκαν κατά το παρελθόν πρόσωπα τού περιβάλλοντος του Στεφανου Μάνου.
Έτσι συχνά μια από τις 10 ερωτήσεις που υποβάλλει ο κος Χατζηγεωργίου στα προσωπα που φιλοξενει το περιοδικό DownTown έχει σχεση με την ομοφυλοφιλία. Στην συνεντευξη με τον Καρατζαφέρη ο Χαζτηγεωργίου ρωτα:
"Αν σας έλεγε κάποιος συγγενής σας, ένα αγόρι 18 χρόνων, "ξέρεις, Γιώργο, είμαι gay", τι θα του λέγατε, κύριε Καρατζαφέρη;"
Η διπλωματική απάντηση του Καρατζαφερη δεν ικανοποίησε φαίνεται τον επιβλέποντα οργανισμό και έτσι ο Πρόεδρος του χρηματοδοτούμενου από τον George Soros, Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι, Γρηγόρης Βαλλιανάτος επιτίθεται στον Καρατζαφέρη ενω το forum Gayworld.gr που είναι μέσα σε όλα σπεύδει να δημοσιεύσει την απάντηση:

«GAYWORLD: Έξαλλος ο Γ. Βαλλιανάτος με τον Καρατζαφέρη 05.03.10, 22:40: Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την τοποθέτηση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γεώργιου Καρατζαφέρη σε συνέντευξη του στο περιοδικό DownTown: Είναι κρίμα που ο Γ. Καρατζαφέρης δεν βρίσκει χρόνο να ενημερώνεται για θέματα σεξουαλικότητας από τον Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και γιατρό, Βουλευτή του κόμματός του Βαϊτση Αποστολάτο που ποτέ δεν αρνήθηκε πως είναι ομοφυλόφιλος»
Ο πρόεδρος της οργανωσης που "παρατηρεί" και "καταγραφει" εκτός από τα "ανθρωπινα" δικαιώματα την ιδιωτική ζωή των άλλων διατηρώντας προφανώς και σχετικό αρχείο, δεν δίστασε να "δώσει" τον κο Βαϊτση Αποστολάτο ως ομοφυλόφιλο χωρις να τον ρωτήσει αν η ιδιωτική του ζωή είναι δημοσιεύσιμη.Φαίνεται πως ο αυτόκλητος προστάτης θεωρεί τον καθε ομοφυλόφιλο ως διαχειρίσιμο υποτακτικό του, κάτι ανάλογο με τους προστάτες των τραβεστί της Συγγρού.

Αλλά ο κος Χατζηγεωργίου συνεχίζει και σε άλλη συνέντευξη αυτη την φορά προς την κα Νατάσα Καλογρίδου που συμμετέχει στο reality "Dancing with the Stars" με την εκβιαστική ερώτηση:

Θα συμμετείχατε ποτέ στο Gay Pride της Αθήνας;

Η απάντηση της κας Καλογρίδη (που δεν δίνει την εντυπωση και καμμιάς σεμνότυφης) δεν ικανοποίησε το στρατηγείο του gaywold.
"Είμαι τέτοιων "επαναστάσεων". Το να καθίσεις να διαδηλώσεις μου δίνει την εντύπωση ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος, ενώ υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να δηλώσεις κάποια πράγματα. Η επανάσταση και η εμμονή εμένα δεν μου λένε κάτι γιατί δεν έχουν να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Το να επαναστατείς στους δρόμους είναι σαν να δηλώνεις κάτι που σου στερούν. Κάνε πράξη, μη ζητάς να σου το δώσουν. Αφού μπορείς"
Οπότε τα πρωτοπαλίκαρα του gayworld που διαβάζουν ανελειπως Χαζτηγεωργίου και Downtown αρχιζουν την κατάκριση, η Καλογριδου φακελώνεται, και ξεκινά ένας διάλογος μεταξύ των χειριστών του Gayworld, Unknown X και Gaymaster. Και εκεί πεφτουν οι μάσκες ως προς την σκοπιμότητα των gay pride και του κινηματος των gay ακτιβιστων που όπως επανειλημενα έχουμε γραψει είναι ο αποπροσανατολισμός του γεννετησιου ενστίκτου και ο πανσεξισμός (κατά το ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει) ώστε να εκπαιδευτουν οι μελλοντικες γενιές με την ιδέα ότι οι κύριοι με τις καραμελίτσες θέλουν το καλό τους, η σεξουαλικότητα είναι κατι σαν την χαλασμένη πυξίδα και ότι όταν γινουν ενήλικες 18+ θα μπορουν να αναπτύξουν τον έρωτά τους με τον εργένη της διπλανής πόρτας που τους κοιτάζει γλυκά.

Τι είπα 18+; Διαψεύτηκα!
Εις εκ των χειριστών του gayworld.gr (Ανδρεας Ιωαννίδης, μέλος του Δ.Σ. της ΟΛΚΕ, καθώς και της επιτροπής για το 'Athens Pride', Γιώργος Τσιτιρίδης, εκδοτης του Screw, διοργανωτης του Πανοράματος Ομοφυλοφιλικών ταινιών και Νίκος Θεοδώρου) αποκαλύπτει τις ορέξεις του στο σχόλιο του για την κα Καλογρίδου:
Όμως, αφ΄ ενός το Πράιντ δεν είναι μόνο διαδήλωση, είναι γιορτή, αφ΄ ετέρου δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι. Ή, εν πάση περιπτώσει, δεν ισχύει το «Κάνε πράξη, μη ζητάς να σου το δώσουν. Αφού μπορείς.». Τί μπορείς; να παντρευτείς (χωρίς δικαστική διαμάχη); να τεκνοθετήσεις από κοινού; να κάνεις σεξ με αγόρι κάτω των 17 (και άνω των 15), χωρίς να φοβάσαι ότι θα κατηγορηθείς; Οπότε δεν είναι όπως τα λέει η κυρία Απαυτούλα...

Κεκαλυμμενη παιδεραστία και οι Καλλιγούλειες "γιορτες" πλην την διάλυση της Ρωμης. Δεν πεφτω από τα σύννεφα. Γνωριζω πολυ καλά ότι το target group τοσο των καπνοβιομηχανιών όσο και των εταιριών κινητης τηλεφωνίαςανήλικα. Ειδικά για τα τσιγαρα το γνωρίζω και λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας όταν σε διαφημιστικό brief o product manager μεγαλης καπνοβιομηχανίας μου έθεσε ως target group για την διαφημιστικη καμπάνια την ηλικία των 13-14 ετων. Στην ίδια ακριβως ηλικία στοχεύουν και οι κρυπτοπαιδόφιλοι gay ακτιβιστες. Στην ευαίσθητη ηλικία που η σεξουαλικότητα και οι κοινωνικες συμπεριφορές διαμορφώνονται και διαπλάθονται σύμφωνα με κοινωνικά πρότυπα. είναι τα

Ο κος Καμίνης λοιπον και ο κος Μπουταρης θα συνεργασθουν προφανώς με αυτην την κρυπτοπαιδοφιλική ομάδα για να περάσουν τα δεόντα μηνυματα στην νεολαία. Ο κος Μπουταρης μάλιστα σε συνέντευξή του στον προαναφεθέντα Γιωργο Τσιτιρίδη, (χειριστη του παιδοφιλικού gayworld.gr και συνδιοργανωτη των Athens Pride) απαντά σε ερώτηση αν έχει gay φιλους:
Φυσικά και έχω γκέι φίλους. Κατανοώ έμφυτα την διαφορετικότητα γιατί από ένα σημείο και έπειτα και εγώ εγκατέλειψα την πεπατημένη και γνώρισα και τις χαρές και τις δυσκολίες αυτής της επιλογής.
Δεν ειναι τυχαίο ότι ο Βαλλιανατος φιλοξενησε και τον Αντιδημαρχο του Δήμου Αθηναίων Αβραντίνη (του κόμματος Στεφανου Μάνου) στην εκπομπή του στο Kontra Channel (είναι πολλά τα λεφτά Μάκη) ενω συνευρέθηκε στον ίδιο πολιτικό χωρο και με τον δήμαρχο Καμίνη.

Το Παρατηρητηριο του Ελσινκι σε πλήρη δράση. Και προφανώς δεν είναι συμπτωματική ούτε η αφίσα του Gay Pride 2010 όπου εξευτελίζεται το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη για να διαφημιστεί η απελευθέρωση των αλλαξοκωλιών, ούτε το γεγονός ότι χρηματοδότης του Gay Pride είναι και η εφημερίδα στην οποία αρθρογραφεί ο Βαλλιανατος, η Athens Voice, η οποία βρίθει ομοφυλοφιλικης αρθρογραφίας και πορνογραφικών διαφημίσεων που διανέμονται δωρεαν από τους "θείους" σε ανήλικα εν είδει "καραμελίτσας". Στο δε τεύχος που καλύπτει την 25η Μαρτιου 2011 η αρθρογραφία αναφερόταν στο Ισλαμ και στο τζαμί της Αθήνας [Φωτο] όπου φιλοξενείται και η άποψη υπερ της ανέγερησης τζαμιού της Άννας Τριανταφυλλίδου, συνεργάτιδας του γνωστού και από το 1821 του ΣΚΑΙ κου Θάνου Βερέμη, επίσης στελέχους του κόμματος του Στεφανου Μάνου.
Προφανώς η "Δράση" είναι μικρό κόμμα, αλλά κόμβος!

Τετοιο μισος για την Ελλάδα πάντως ελπίζω να τους γυρίσει μπουμεραγκ. Τότε που το εισαγώμενο Ισλαμ που υπερασπίζονται θα λιθοβολεί όλους τους πολιτικά, εθνικά, ιδεολογικά και σεξουαλικά ερμαφρόδιτους μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη της χωρας που μισούν, την ώρα που εμείς θα παρακολουθούμε το θέαμα τρώγoντας ικανοποιήμενοι pop corn.

Lai ilah ila allah!

πηγή:theoprovlitos.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε